Roberto Jacketti & The Scooters

Sinds 2003 probeert de band, aangemoedigd door onze oude fans en De Vrienden van Amstel Live , zo’n 1 of 2 keer per jaar op te treden. Niet omdat het moet maar omdat het nog steeds kan.
In 2022 hebben ze zelfs 5 optredens gedaan om hun 40 jarige vriendschap te vieren. En in 2023 staan er weer nieuwe shows in de planning.

Speeldata

Kijk hiervoor op: https://www.robertojacketti.com

Rauw & Teder

De band speelde als support bij de Dijk en deed een mini tour met Paul de Munnik en Ricky Koole. Vanaf maart 2023 gaan ze weer de planken op. De voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt gewerkt aan nieuw materiaal. Boekingen kunnen vanaf nu via deze site worden gedaan.

Cheddarheadz

Muziek van de jaren zestig tot aan nu. Superact voor (dorps)feesten en andere festiviteiten. Deze band bestaat uit louter topmuzikanten die er niet voor terugdeinzen om covers te spelen die beter klinken dan de originele versies! Met Manuela Kemp, Emilie Blom van Assendelft, Alan McLachlan en anderen.

soul power

Soul Power is een band die de broekspijpen waar laten wapperen. Stampende soul/funk! Met Ruben Hoeke, Dennis Burke, Siem Kees Slegt, Mike Kamp en anderen topmuzikanten. Authentike sound van de souljaren van weleer. Gegarandeerd de tent op z’n kop!

LONG TRAIN

Op één of andere manier speelt Long Train altijd op grote feesten en bruiloften zonder daar over nagedacht te hebben. De groep bestaat uit gerenommeerde muzikanten, zoals Jenny de zangeres, Dave op gitaar en Martijn op de bas, alle drie uit bekende bands. Zij spelen voor dit soort feesten een uitgekiend repertoire. Licht, vrolijk en lekker in het gehoor liggende songs die iedereen kent. Top band voor een top avond!

ONE NIGHT BAND

Ook al doet de naam anders vermoeden, deze is band een blijvertje en bestaat al jaren. Ieder jaar spelen zij op Oeral op Terschelling. Om maar één van de terugkerende events van deze band te benoemen. Eénmaal geboekt en gezien = direct voor de volgende keer boeken! Zelf geeft de band hun repertoire de omschrijving ‘Eighties op z’n kant!’. Wat dat precies inhoud kan je alleen maar ervaren tijdens een van hun denderende shows.

Scroll naar boven