Maatwerk op school & Dance to the rhythm

Jeroen kan een klas of een hele school kennis laten maken met ritmes, met als eindresultaat een uitvoering op maat. Spreekt dit je aan om ook op school te doen? Neem dan contact op met Jeroen en bespreek de mogelijkheden. Het kan gewoon in de klas, aula, schoolplein of in de gymzaal. Voor een klein aantal leerlingen of voor de hele school.

Dance to the Rhythm

Muziek is stateloos en kent geen grenzen. Het is van iedereen, voor iedereen en het brengt mensen samen. Zij die geen muziek maken, kunnen meebewegen en meedoen met dans en iets wat erop lijkt. Van een klein beetje meebewegen tot helemaal uit je dak gaan.

De saamhorigheid die we wel eens missen in de samenleving wordt door DANCE TO THE RHYTHM ter plekke gevormd. Een multiculturele belevenis die in een hele korte tijd iedereen aanspreekt, welke taal je dan ook maar spreekt.

DANCE TO THE RHYTHM komt graag naar scholen, manifestaties, oudere zorg en waar je maar denkt dat het past. Zo kan ook het thema aangepast worden naar het thema wat op dat moment relevant is.

Laat zien dat muziek en dans een mooie verbinding is die zonder woorden tot een mooi resultaat leidt!
Miriam de Boer heeft haar sporen verdiend in de dans en Jeroen Booy in de muziek, dit zorgt voor een mooie professionele en creatieve samenwerking met gegarandeerd een geweldig resultaat.
Wij bieden dit project aan voor verschillende groepen en aantallen en is voor elk niveau en leeftijd.


Voor vragen en antwoorden kun je mailen naar Jeroen.

Scroll naar boven